PASS Access Systems

Gerard ter Veen, Pass access systems (NL):
“Internasjonaliseringen er Rubens fortjeneste”

“Jeg har jobbet med Bam Bormet i 25 år, så jeg har kjent Ruben siden han var en liten gutt. Jeg så han startet i selskapet, først som arbeidende student og senere hovedsaklig som programutvikler.

Etter at han tok over ledelsen for noen år siden, har selskapet hatt enorm framgang: internasjonaliseringen er en av bragdene og selvsagt flyttingen til de nye store lokalene.

En hektisk periode kan av og til føre til at en mister fokuset på kjernevirksomheten og kundene, men Ruben mister aldri kontrollen over dette. Han er veldig åpen for å diskutere temaer og jobber veldig hardt for å øke effektiviteten og for å optimalisere både produksjonsprosessen og produktene.  

Hovedgrunnen til at jeg har samarbeidet med Bam Bormet i så mange år er kvaliteten på deres produkter. Bare gjennom å levere topp kvalitet er det mulig å bygge opp et langtids samarbeidsforhold.

Måten selskapet for tiden jobber med internasjonalisering er utrolig smart og fører til at de vinner utrolige oppdrag som for eksempel adgangskontrollen på Schiphol flyplass. Dette er hovedsakelig Rubens fortjeneste.”